MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark

GROEI DANKZIJ STRATEGIE, CREATIVITEIT EN MARKETING

Marketingsucces is de juiste balans zoeken in jouw marketingactiviteiten. Huray vindt het gezonde evenwicht. Dit doen wij door strategie, creativiteit en marketing aan elkaar te verbinden. Met de daarbij behorende specialismen.

Ontdek de specialismen
Growth marketing model

Waar ligt jouw marketing uitdaging?

Jouw marketing zó inrichten, dat de doelgroep goed de waarden van je merk, product en/of dienst ziet. In welke fase jouw bedrijf ook zit – Huray realiseert groei gedreven marketing op basis van onderstaande vijf pijlers.

Facebook targeting 2022
DIGITAAL ONTWIKKELEN
Videocontent social media
DIGITAAL VERSNELLEN
vergrootglas op een toetsenbord
GROEIEN MET DATA
Business intelligence_ hoe data jou helpt om doelen te bereiken _ Huray
REALTIME INSPELEN
6 valkuilen die de bouw van je merk kunnen tegenhouden _ Huray (1)
CREATIVITEIT & CONTENT
DIGITAAL ONTWIKKELEN
DIGITAAL VERSNELLEN
GROEIEN MET DATA
REALTIME INSPELEN
CREATIVITEIT & CONTENT

DE SPECIALISMEN VOOR JOUW GROEI

STRATEGIE

We willen vooral ‘doen’. Eindeloze gesprekken leiden tot niks, maar digitale marketing zonder strategie? Dat werkt niet. Onze strategen focussen op de relevante insights, propositie, campagnes en digitale stacks om jouw doelen om te zetten naar KPI’s. Begrijpelijk voor iedereen in jouw team.

De wereld moet weten dat je bedrijf bestaat. Vaak heb je langetermijndoelen scherp, en vraagt je merk om flexibiliteit in een constant veranderende wereld. En daar, daar kun jij wel wat hulp bij gebruiken.

Lees meer

Naamsbekendheid vergroten, lead generation verhogen of klanten werven. Doelen stellen is belangrijk. Belangrijker nog; hoe stem je marketingactiviteiten op dat éne doel af?

Lees meer

Effectieve marketing begint met een doordachte en goed onderbouwde marketingstrategie. Realistische, duidelijke en meetbare marketingdoelstellingen opstellen bepaalt het succes en de impact van al je marketingactiviteiten.

Lees meer

Wil je meer klanten aantrekken en binden met je merk of bedrijf? Dan is het essentieel om te weten wie je doelgroep is en hoe je deze kunt bereiken met de juiste boodschap.

Lees meer

Een betekenisvol merk is essentieel voor het succes en de toekomst van je bedrijf. Maar hoe wordt jouw bedrijf betekenisvol? Ga je legacy omarmen of juist met open vizier de toekomst in.

Lees meer

CREATIVITEIT

Scherp en kraakhelder. Creativiteit is in een digitale wereld pas écht van waarde wanneer het ertoe doet. Je merk, dienst of product direct relevant en uniek maakt voor je doelgroep. We verzamelen, prioriteren, AB-testen en creëren een canvas waar jouw team mee aan de slag gaat.

Je hebt een creatief campagneconcept bedacht. Maar, hoe zorg je ervoor dat jouw campagne ook écht optimaal presteert?

Lees meer

Je wilt structuur in je content. Dagelijks houd je jouw socials bij en je blogt regelmatig. Maar je mist een concreet plan hoe je nu écht kunt presteren via jouw communicatiekanalen.

Lees meer

Je weet welke socials jouw doelgroep gebruiken. Je content ligt er, maar je mist overzicht. Overzicht in hoe vaak, wanneer en met welk doel je de doelgroep precies gaat bereiken.

Lees meer

Jouw website moet stralen als visitekaartje, informeren op de juiste plekken en converteren als eindstation. Hoe stem je al deze elementen op elkaar af? En hoe krijg je dit óók nog eens visueel zichtbaar?

Lees meer

Jouw website is je online visitekaartje – en het eindstation van jouw campagnes. Niets frustrerender dan ook als je een website hebt wat niet straalt, niet laat zien wie je bent of gewoonweg niet werkt.

Lees meer

MARKETING

We halen meer uit al je marketingactiviteiten door orkestratie. Want alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wij snappen dat. Onze marketeers focussen op de funnel, niet op het kanaal. Want wat betekenen resultaten, als het niets doet voor leads, bezoekers of online sales?

Je hebt veel tijd in je website gestoken. Bloed, zweet en tranen in het schrijven van je pagina’s gelegd en prachtige afbeeldingen toegevoegd. Maar converteren? Ho maar.

Lees meer

Een enorm groot bereik creëren en op het juiste moment de goede boodschap aan de doelgroep tonen. Dát is de kracht van Display Advertising. Ten minste, met de juiste aanpak.

Lees meer

Het meest effectieve marketingmiddel? Juist: de traditionele e-mail. Interactie, conversies of retentie. Wat je doel ook is, voor e-mailmarketing is altijd plek in jouw marketingfunnel.

Lees meer

Mensen zoeken jouw product of dienst. Maar komen ze ook bij jou uit? Hoe eerder je zichtbaar bent, hoe groter de kans dat de gebruiker doorklikt naar jouw website.

Lees meer

Ongeacht de groei-fase van jouw website: SEO is altijd noodzaak om nieuwe websitebezoekers aan te (blijven) trekken.

Lees meer

Een opvallende banner, krachtige boodschap en activerende call-to-action. En dan ook nog eens op het juiste socialmediakanaal, met het juiste budget voor de juiste doelgroep. Allemaal elementen die het resultaat van jouw social advertising bepalen.

Lees meer

“ELKE GROEI IS ANDERS. DAT IS DE SCHOONHEID ERVAN.”

Digitaal ontwikkelen

Willen begrijpen wat klanten écht nodig hebben, naar welke oplossingen ze zoeken en hoe wij ze naar jouw oplossingen kunnen (ver)leiden, om het merk optimaal naar buiten te brengen.

Digitaal versnellen

Naast het creëren van de ideale klantreis, geven we je digitale prestaties direct een boost door bestaande marketingactiviteiten en digitale touchpoints te optimaliseren.

Groeien met data

Bouwen op feiten, door je gut feeling te elimineren. Makkelijk – we combineren databronnen, gedragsinzichten en resultaten, en valideren de impact om opvolgende acties te voorspellen.

Realtime inspelen

We verbinden bedrijven met de laatste ontwikkelingen in de markt. Overzichtelijke data-rapportages, met verhelderende inzichten voor concrete acties.

Creativiteit en Content

Krachtige unieke uitingen die op lange termijn bijdragen aan naamsbekendheid, onderscheidend vermogen en merk herkenning opbouwt. 360º marketing met een ‘digital first’ aanpak.

Let’s Grow!

Waar ligt jouw uitdaging? Onze specialisten adviseren graag hoe jij deze de baas wordt.

Ben jij klaar voor groei? Dan is Huray klaar voor jou.

Grab a Coffee - Huray