Groei sneller met data gedreven growth marketing.

Zet data, creativiteit en (AI)-innovaties centraal om jouw groei te realiseren.

Het fundament van jouw groei.

Jouw groeipotentieel pakken? Dat begint met een sterk fundament. Met de Huray Fundamentals duiken we in jouw domein en leren we je bedrijf kennen alsof het ons eigen is.

Inspiratiesessie

Voor ons gesneden koek, voor jou een compleet nieuwe marketingwereld. Met de inspiratiesessie krijg je relevante inzichten in de kansen, ontwikkelingen en toepassingen van growth marketing binnen jouw markt. 

Kennismaking

'Het' moet kloppen. Voor beide kanten. We leren elkaar kennen, bespreken de huidige stand van zaken en formuleren gezamenlijk de doelstellingen en belangrijkste prioriteiten.

Domeinverkenning

Hoe ziet het speelveld er uit? Wie zijn de concurrenten, welke trends spelen er en wat voor kansen signaleren we? We kijken vooral niet door de roze bril maar zijn oprecht eerlijk en kritisch. 

Groei framework

Op basis van alle bevindingen zetten we de lijnen uit. Dit framework vormt de basis waar we ons de komende maanden op richten, welke acties we uitvoeren en op welke KPI's we sturen.

Exponentieel groeien met de Growth methode.

Écht impact maken doe je met het growth marketing proces. Met onze growth mindset focussen op exponentiële groei. Een continu proces van analyseren, testen en optimaliseren.

Data analyseren

Data liegt niet - zolang je het maar goed weet te interpreteren.

Ideeën verzamelen

De cijfers zetten we om in creatieve ideeën of nieuwe microstrategieën. 

Prioriteren

De plannen met de grootste impact voeren we uit. De rest voegen we toe aan de backlog.

Testen & valideren

We voeren de optimalisaties door om deze te testen en te valideren. Zo komen we erachter of de hypothese ook echt klopt.

Evalueren

Elke actie evalueren we om te zien wat wel, of juist wat niet werkt. Zo blijf je élk proces repeteren en bereiken we het snelst de gewenste groei.

t-shaped marketeer

T-shaped groeispecialisten

Digitaal groeien vraagt om een dynamisch speelveld. Waar je nu in uitblinkt, kan morgen een vergeten kanaal zijn. Daarom zijn al onze growth marketeers T-shaped opgeleid.

Met een focus op één specialisme, maar een brede kennis over alle onderdelen zorgen we dat al onze growth marketeers continu nieuwe kansen spotten voor jouw bedrijf.

Jouw groeipotentie ontdekken?

Samen ontdekken we in een inspiratiesessie of wij een match zijn en hoe wij jouw MKB-bedrijf kunnen laten groeien. Laat je grootste marketinguitdaging achter en wij nemen contact met je op!

Onze creativiteit, Jouw groei