MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark
Smart letselschade
Marketing

Als merk meetbaar top-of-mind worden

Smart Letselschade  is hét letselschadebureau dat in 2014 is ontstaan als familiebedrijf. Inmiddels is Smart Letselschade uitgegroeid tot een kantoor met verschillende expertises en werkzaam in heel Nederland.

De ondersteuning van Smart Letselschade gaat verder dan alleen een financiële vergoeding. Op basis van een persoonlijke aanpak staat elke letselschadezaak de cliënt centraal.

Ertoe doen als het nodig is

Als letselschadebureau wil je ertoe doen op het schaarse moment dat iemand letselschade oploopt. Dat betekent top-of-mind zijn bij de doelgroep en vanuit daar een sterk merk bouwen en kwalitatieve leads genereren. Met een authentieke en efficiënte aanpak hebben wij meetbaar grote stappen richting dit doel gezet.

De weg richting de  stip op de horizon

“Een landelijk bekend merk zijn op het gebied van letselschade.” Dat is de gedefinieerde stip op de horizon. Het ultieme doel waar zowel iedereen bij Smart Letselschade- als wij vanuit bureau gezamenlijk voor strijden. In Marketingtaal gaat dit om top-of-mind worden. De vraag is: welke type mensen zijn dan relevant om aan je te binden? En, hoe meet je in hoeverre je merk top-of-mind is? Wij ontwikkelden allereerst een sterk merkfundament.

Een unieke doorvertaling van het merk

De persoonlijke aanpak van Smart Letselschade, in combinatie met de expertise van de specialisten, maakt hen uniek in de letselschadebranche. De verwachting van Smart Letselschade richting ons team is vooral de weerspiegeling van hen als afzender van het merk realiseren.

Dit hebben we o.a. gedaan met een authentieke doorvertaling in een website, visuele branding en een effectieve marketingstrategie. Door relevante content vanuit diverse invalshoeken, zorgen we dat het merk onderscheidend blijft in de branche. Altijd gevalideerd vanuit data.

Blijven optimaliseren voor de beste resultaten

Deze aanpak en intensieve werkzaamheden heeft na 12 maanden geleid tot 49% meer branded search verkeer en 25% meer leadformulieren. Deze resultaten bereikten we door continu te optimaliseren op basis van relevante gebruikersdata.

Dit gaat zowel over de beleving op de website, als de manier waarop de doelgroep reageert op social media advertenties. Tools als Google Analytics, Semrush en Hotjar helpen hierbij om key-learnings uit gedrag te ventileren tot concrete optimalisaties.

De strijd om top-of-mind te zijn wordt steeds heviger. Zeker omdat er steeds meer manieren ontstaan waarop communicatie vanuit een merk geconsumeerd kan worden. Top-of-mind worden gaat niet over een merk herkennen, maar direct vanuit een herinnering kunnen benoemen. Om deze mijlpaal te behalen hebben we ingezet op een langetermijnaanpak waarbij relevantie en onderscheidend blijven essentieel zijn.

Hierbij schaken we letterlijk op twee borden tegelijk: merk en performance. Alle marketingactiviteiten vanuit Smart Letselschade dienen bij te dragen aan die ‘stip op de horizon’. Vanuit diverse touchpoints in de customer journey overtuigen we de doelgroep eerst vanuit merk op betrouwbaarheid en autoriteit, om daarna op performance iemand te laten converteren.

Blijven schakelen

tussen

merk & resultaat

“Looking for digital growth? Let’s grab a coffee!”

Waar ligt jouw uitdaging? Onze specialisten adviseren graag hoe jij deze de baas wordt.

Ben jij klaar voor groei? Dan is Huray klaar voor jou.

Grab a Coffee - Huray