MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark

“Grip op jouw marketing.
Dát is onze belofte.”

Of we nu online een merk bouwen, commerciële resultaten opschalen of leadgeneratie verbeteren. Groei is een continu proces van experimenteren, analyseren en optimaliseren. Gericht op de meest optimale klantreis.

Huray for that!

Huray [hu·ray]

“A delicious word used to describe a sudden outburst of joy.”
– Urban Dictionary

Grip op groei

Wil jij groeiambitie realiseren of juist werken aan je merkherkenning? Dan moet je als bedrijf blijven ontwikkelen. Als groei gedreven label orkestreren we met doordachte strategieën alle (bestaande) digitale marketingactiviteiten naar de meest optimale funnels. Op basis van data, behoefte van de doelgroep en kanalen zetten wij elke doelstelling om naar keiharde resultaten. Zo blijf jij groeien.

“De beste marketeers hebben de mind-set van growth marketeers.”

Huray daagt uit

Resultaat komt niet aanwaaien, maar groei gaat over meer dan het resultaat onderaan de streep. Het gaat om de juiste houding en mindset. Onze specialisten creëren resultaat door jouw bedrijf uit te dagen. Waar staat jouw bedrijf nu? Waar beweegt het naartoe en, hoe vertaal je jouw bedrijfsdoelstellingen naar meetbare KPI’s? Dit doen we oprecht, doelgericht en persoonlijk. Met de juiste energie en waar nodig omdenkend.

Wat we ook doen we verliezen het merk nooit uit het oog. Dit doen we door te werken vanuit een sterk, compact strategisch document. Dat vormt de basis voor keiharde kpi’s.

Elke dag iets beter

Wij geloven heilig in onze kernwaarden. Ze vormen de ‘core’ van Huray en zorgen dat wij in onze marketinguitingen geen dingen roepen die we intern niet kunnen waarmaken. Belangrijker nog is dat we zo als team elke dag sterker worden.

Continuous Effort

We nemen initiatief. Zijn in beweging, attent, scherp. Kort op de bal. Alleen zo doen wij de juiste dingen op het juiste moment. Presteren is vooruitzien.

Creative Mind

Wij gaan uit van eigen kracht. Waar het moet denken we om. Creatief. Buiten de kaders. Met focus op impactvolle acties – hoe klein ook – die leiden tot grootse prestatie.

Optimal Balance

Het is goed wanneer het in balans is. Dat geldt voor Huray, maar ook voor de prestaties die we leveren. Het verhogen van resultaat en het verbeteren van technische prestaties. Het beste is een goede balans.

Familiar Face

Samen is de enige manier. Het geldt voor de band onderling, maar ook onze totale organisatie. Persoonlijk, vertrouwd en goudeerlijk. Huray zijn we samen. En samen presteren we nog beter en groeien we elke dag.

Pulse Amplitude

We willen vooral ‘doen’. Zonder eindeloze gesprekken over ‘wat als’ of ‘wanneer dat’. Gas erop! Met vertrouwen in het plan, de data en aanpak. En blijven veranderen als de markt dat vraagt.

Better Understanding

We verbeteren prestaties vanaf de start. Draaien direct aan de juiste knoppen. Maar als het even kan starten we met het fundamant. We willen leren – begrijpen om met de juiste oplossing te komen.

Huray for the numbers!

Elke dag net iets meer leveren. Huray legt de lat elke dag wat hoger. Voor zichzelf, de opdrachtgever én de markt. Het is de manier om structurele groei te realiseren. En dat laten de resultaten zien.

13

groei specialisten

30+

Live campaigns

4

passionate teams

50

happy clients

cro optimizations

Huray part of Loyals

Als verbinder van technologie en creativiteit vertalen we bedrijfsdoelstellingen naar de beste digitale oplossingen. We merkten alleen dat wanneer je alles onder één dak houdt, de specialistische onderdelen voor de buitenwereld toch wat naar de achtergrond verdwijnen. Het was dan ook tijd voor Loyals, middels Huray, onszelf te verdiepen in de richting waar jij als klant – en de markt naar toe beweegt. Zodat jij blijft groeien.

De Loyals Groep

Loyals Groep helpt bedrijven in het midden- en grootbedrijf met een omzet van 20 tot 250 miljoen bij het versnellen van groei in een digitale wereld door digitale transformatie en merkbouw. Elk label voegt waarde toe in hun eigen specialisme en werkt samen als één team aan het succes van onze klanten.

Let’s Grow!

Waar ligt jouw uitdaging? Onze specialisten adviseren graag hoe jij deze de baas wordt.

Ben jij klaar voor groei? Dan is Huray klaar voor jou.

Grab a Coffee - Huray