MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark

User Experience Sprint (UX)

Jouw website moet stralen als visitekaartje, informeren op de juiste plekken en converteren als eindstation. Hoe stem je al deze elementen op elkaar af?  En hoe krijg je dit óók nog eens visueel zichtbaar?

Met de User Experience Sprint zetten we in korte tijd concrete stappen om jouw ideeën visueel zichtbaar te maken.

Ik wil een website UX-scan
Search Engine Marketing

Herkenbare UX uitdagingen?

Je hebt veel tijd gestoken in een nieuwe website. Gelikte afbeeldingen en sterke teksten. Maar toch blijven de conversies achterwegen.

Waar loop jij tegenaan?

De website is verouderd
Er zijn geen conversies
Je ideeën kun je niet visualiseren
De website is verouderd
Er zijn geen conversies
Je ideeën kun je niet visualiseren

Van idee naar design

Tijdens het hands-on gedeelte van de UX-sprint gaan we samen aan de slag met het schetsen van de belangrijkste user stories. We brengen samen de invulling van jouw product of dienst in kaart en steken dit in een nieuw jasje. Hier houden we rekening met de doelgroep van jouw product of dienst en de doelstellingen van de organisatie. Zo krijg je niet alleen een strak document met daarin alle user stories, maar ook een visueel User Interface (UI)-design van de belangrijkste pagina(‘s) of wireframes.

Maar we helpen niet alleen aan de ‘voorkant’ van je website. Naast de user stories krijg je namelijk ook input voor de achterkant van jouw website – het CMS. We bepalen samen hoe we de doelstellingen gaan vertalen naar een praktisch beheer van jouw content.

Wat we concreet opleveren:

  • Een sitestructuur die dient als blauwdruk voor de paginastructuur van de website en het design.
  • Een User Interface-design van de belangrijkste pagina’s opgemaakt in Figma.

Ik wil een website UX-scan

Inzicht in jouw UX sessie

In een doorlooptijd van 4 weken creëren onze UX-specialisten jouw website design. De deliverables zijn helder en worden op maat gemaakt op basis van jouw online doelen.

UX-sessie op locatie

Tijdens de sessie verzamelen we gezamenlijk de ideeën van jouw website. Wat moet de website precies doen? Wie is de doelgroep en wat hebben jullie voor ogen?

Sitestructuur opzetten

Een huis bouwen zonder fundering doe je ook niet. Met de sitestructuur bepalen we hoe de website en de pagina’s eruit komen te zien.

UI-design maken

Op basis van de structuur maken we een design van de website. Hierin ontvang je een visuele weergave van de website zoals we die o.b.v. de input hebben samengesteld.

Terug presenteren

Time to shine! Je ontvangt het design van jouw website. In deze sessie bespreken wat jullie top vinden – en waar we nog aan moeten sleutelen.

Feedback verwerken

De feedback wordt in het design verwerkt om uiteindelijk met een definitief design te komen. Dit design kan vervolgens gebruikt worden voor het bouwen van de website.

Krijg grip op jouw UX-design

Eindelijk jouw ideeën omzetten in een prachtige website. Bij Huray vermijden we lange voortrajecten en gaan we direct voor resultaat. We zetten vaart achter het design – maar staan stil op de juiste momenten.

Aan de slag met jouw UX-design

Wil jij aan de slag met jouw UX-design? Laat hieronder jouw website uitdaging weten. Onze UX- en UI-designers staan voor je klaar!

Klaar voor digitale groei?

Dan is Huray klaar voor jou. Vertel ons jouw merk-uitdaging. Onze specialisten adviseren graag hoe jij deze de baas wordt.

Liever direct contact? Je kan ons altijd bellen of mailen.

Bram Bode huray
Bram Bode bram@huray.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Vertel ons jouw uitdaging

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze andere specialismen voor groei

Customer Experience
Content framework
Merkidentiteit
Websites
Merkstrategie
Customer Experience
Content framework
Merkidentiteit
Websites
Merkstrategie