MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark

Marketingstrategie

Effectieve marketing begint met een doordachte en goed onderbouwde marketingstrategie. Realistische, duidelijke en meetbare marketingdoelstellingen opstellen bepaalt het succes en de impact van al je marketingactiviteiten.

Huray kijkt gericht naar wat je momenteel goed doet en wat je mist met betrekking tot je marketingdoelstellingen, zodat jij commerciële resultaten verhoogt.

Ik wil een marketingstrategie
Search Engine Marketing

Herkenbare marketing-uitdagingen?

Ieder jaar heb je het marketingplan keurig op orde, waarin de tactieken worden omschreven die ervoor moeten zorgen dat je jouw marketingdoelen bereikt. Met een schets van alles wat je het komende jaar, kwartaal of maand doorgaans moet doen. Geconcentreerd op specifieke kanalen of de volledige marketing mix. Waar loop jij tegenaan?

Marketing activiteiten laten overlappen
Grip op marketingdoelen
KPI's bepalen om op te sturen
Kennis en inzicht in de doelgroep
Kennis van specifieke kanalen en kansen
Marketing activiteiten laten overlappen
Grip op marketingdoelen
KPI's bepalen om op te sturen
Kennis en inzicht in de doelgroep
Kennis van specifieke kanalen en kansen

Focus op een doordachte marketingmix

Natuurlijk zijn er meer manieren om marketingstrategieën effectief te maken. Focus op de  (communicatie)kanalen waar je doelgroep zich bevindt, met een boodschap die aanspreekt, is het doel.

  • Je zoekt naar een doelgroep voor tractie
  • Je wil meer halen uit marketing en gelooft dat de sleutel ligt in orkestratie.
  • Je wil niet alleen boeien met marketing, maar ook klanten binden en behouden.

De omvang van een marketingplan is afhankelijk van de doelstelling, het type bedrijf en markt. Belangrijk is dat je marketingstrategie een algemene richting bepaalt en in lijn is met bedrijfsdoelstellingen.

Ik zoek een marketingstrategie

Marketingstrategie met een growth mindset

Ken je concurrentie en weet welke toegevoegde waarde jouw merk, product of dienst heeft. Huray beschikt over alle specialismen en maken verschil met onze marketingfunnel overstijgende growth mindset. Creëren we een behoefte of geven we optimaal antwoord op de vraag.

Customer Experience

Je wil zoveel mogelijk mensen bereiken. Je wil je producten of diensten immers aan zoveel mogelijk mensen verkopen, of een aantrekkelijk werkgeversmerk zijn. Daarom helpt het als je de doelgroep zo specifiek mogelijk kunt omschrijven.

Creatief Concept

Zorg voor een kapstok in woord en beeld. Dit kan op bedrijfsniveau, maar ook campagnematig. Wij zorgen voor een pakkend verhaal dat grafisch wordt ondersteund, en de boodschap of waardepropositie overbrengt.

Framework

Merkbekendheid vergroten, verkoop stimuleren of lead generation verhogen. Met het framework stroomlijn je de marketingstrategie van het Concept en stellen impactvolle media en middelen vast.

Marketing

Direct de meeste impact maken? Op basis van al het bovenstaande gaan onze marketeers aan de slag, we; analyseren, verzamelen, prioriteiten, testen & valideren en evalueren. Orkestreren om de sweet spot te vinden.

Content kalender

Effectiviteit staat voorop. We zorgen voor de juiste mix, borgen de haalbaarheid op basis van de doelstellingen. Stemmen de frequentie af, voor optimale impact en het vergroten van conversiekansen.

Commerciële resultaten verhogen met marketing

Het is lekker wanneer (online) marketing voor je werkt. Zet bedrijfsdoelstellingen om naar meetbare marketingacties met resultaat, waarmee je jouw potentiële klanten verleidt, aan je merk bindt en behoudt.

Aan de slag met jouw marketing uitdaging

Wil jij impact maken met groei gedreven marketing? Laat hieronder jouw uitdaging weten. Onze digital marketeers staan voor je klaar!

Klaar voor digitale groei?

Dan is Huray klaar voor jou. Vertel ons jouw marketing uitdaging. Onze specialisten adviseren graag hoe jij deze de baas wordt.

Liever direct contact? Je kan ons altijd bellen of mailen.

valentijn putker huray
Valentijn Putker valentijn@huray.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Vertel ons jouw uitdaging

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze andere specialismen voor groei

Campagne Framework
Merkidentiteit
Merkstrategie
Conversie optimalisatie
Campagnestrategie
Campagne Framework
Merkidentiteit
Merkstrategie
Conversie optimalisatie
Campagnestrategie