MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark

Conversie optimalisatie (CRO)

Je hebt veel tijd in je website gestoken. Bloed, zweet en tranen in het schrijven van je pagina’s gelegd en prachtige afbeeldingen toegevoegd. Maar converteren? Ho maar.

De CRO-specialisten van Huray werpen hun scherpe blik op jouw website – en zorgen dat jouw websiteformulieren wél ingevuld worden.

Ontvang een gratis micro-voorstel
Search Engine Marketing

Herkenbare CRO-uitdagingen?

Jouw website heeft een doel. Of het nu gaat om het downloaden van een brochure, een aankoop of contactgegevens achterlaten. Het vreet aan je als jouw websitebezoekers jouw digitale etalage wel bekijken, maar niet overgaan tot actie. Waar loop jij tegenaan?

Je website converteert niet
Bezoekers bereiken je contactpagina niet
De bezoekerskwaliteit van je campagne is laag
Je weet niet welke content wél converteert

Van funnel– tot websiteoptimalisatie

Échte conversie optimalisatie gaat verder dan het verbeteren van je contactpagina. Je wilt de hele funnel verbeteren om uiteindelijk de kwaliteit van je lead omhoog te krijgen.

 

  • Je wilt onderzoeken welke doelgroep wel of juist niet converteren op je website.
  • Je wilt weten waarom websitebezoekers afhaken op een conversiepagina.
  • Je wilt de kwaliteit van de geconverteerde bezoekers verbeteren.

De kracht van conversieoptimalisatie is om je doelgroep beter te begrijpen in alle fases in jouw marketingfunnel. Inclusief de kanalen waar zij vandaan komen.

Haal meer uit mijn funnel

Optimaal converteren dankzij een growth mindset

De CRO-aanpak van Huray gaat verder dan focussen op je contactformulier. We nemen jouw CRO-uitdaging mee in onze growth mindset en zorgen zo dat jij jouw online doelen behaalt.

close

Data analyseren

Hoe scoort jouw website nu? Met een nulmeting krijg je inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van jouw website, wat goed scoort en waar de bezoekers afhaken.

Ideeën verzamelen

In deze fase komt je creativiteit naar boven. Je maakt een lijst met optimalisatiepunten die mogelijk leiden tot meer (of kwalitatief hogere) conversies.

Prioriteren

Welke punten maken direct de meeste impact? Sommige punten zijn een no-brainer en kun je direct implementeren. Voor de overige punten geef je prioriteit op basis van effort en verwachte impact.

Testen & valideren

Tijd om te testen! Door een A/B-test op te zetten met jouw aanpassing, krijg je een eerlijk resultaat of jouw verwachtingen ook écht uitkomen. Let op: je doet altijd één aanpassing tegelijkertijd, zodat je écht inzicht hebt in wat wel en niet werkt.

Evalueren

In deze fase neem je besluiten. Wat heeft daadwerkelijk gezorgd voor betere resultaten? En welke geteste ideeën hebben niet het gewenste effect?

Data
Analyseren

Ideeën
verzamelen

Prioriteren

Testen &
valideren

Evalueren

Onze CRO-tools die jou helpen groeien

Zet jouw data om naar inzicht

Je verzamelt data op jouw website. Maar, hoe vertaal je deze cijfers naar concrete inzichten? Huray maakt jouw data inzichtelijk met een op maat gemaakt dashboards, waarin jouw belangrijkste resultaten zichtbaar zijn.

Zo krijg jij grip op je marketing. En groei je elke dag een beetje meer!

Aan de slag met jouw CRO-uitdaging

Wil jij impact maken met conversie optimalisatie? Laat hieronder jouw uitdaging weten. Onze specialisten staan voor je klaar!

Direct contact

Direct contact

Ontdek onze andere specialismen voor groei

User Experience
Zoekmachine optimalisatie
Search Engine Advertising
Social Media Advertising
E-mail marketing