MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark

Persbericht: Huray – Het positief resultaat van groei

Mijdrecht, 13 september 2022 – De lancering van een eigen label dat zich richt op groeimarketing zorgt vandaag voor een feeststemming op de burelen van Loyals. De naam van de nieuwe loot aan de Loyals-boom – Huray – is dan ook niet toevallig gekozen. Huray is voor Loyals zelf maar zeker vooral voor klanten namelijk écht iets om blij van te worden!

Niels en Thijs

Bij Huray zijn we ervan overtuigd dat ieder merk, product en dienst impact kan maken met alleen digitale kanalen. We weten precies de juiste marketingactiviteiten in te zetten om doelen te behalen en zijn vooral niet bang deze weer te veranderen, als de markt daar om vraagt. Want constante verandering betekent ook constante groei! Als ‘één partner voor online groei’ brengt Huray dan ook het binnenste van iedere organisatie als één merk optimaal naar buiten. Bij Loyals leefde de wens van een eigen label voor groeimarketing al langer, en nu is het dus zover!

Optimale klantreis

Niels Huijgens Tukker (Head of Marketing & Strategy) en merkstrateeg Thijs Leenders vertellen: “Wij zijn Huray: hét groei gedreven marketingbureau. Altijd op zoek naar de optimale klantreis, terwijl de markt constant verandert en verwachtingen even hard meegroeien. Growth Marketing; een continu proces van experimenteren, analyseren en optimaliseren is dan ook essentieel. In al onze diensten draait het hierbij om de kracht van data, intelligente marketing, technologie en design om resultaten constant te verhogen.”

“Het is niet aan ons om te zeggen wat je nog meer moet doen om mee te komen. Wij zorgen er liever voor dat je meer haalt uit alle marketingactiviteiten die je nu al doet. Zo dragen wij bij aan structurele groei. Huray richt zich op een digitale strategie en de slimste funnels. Met de juiste tools op alle relevante platformen en kanalen.”

Orkestratie

Met het team bouwen we op basis van data, voor een optimale orkestratie van alle activiteiten: “Ons growth team bestaat dan ook uit specialisten, deskundig op hun eigen vakgebied, maar kennen de kracht van alle platformen en kanalen. En we weten precies waar én hoe wij het verschil maken om klanten optimaal aan te kunnen trekken, binden en behouden. Of we nu commerciële doelen structureel verhogen of technische ontwikkelingen en prestaties helpen versnellen we verliezen het merk, ‘de core’ nooit uit het oog. Dit doen we door, zoals we altijd al deden, te werken vanuit een sterk merkfundament met een compact strategisch plan dat we vertalen naar keiharde KPI’s.”

Wij zorgen er dus voor dat ieder merk, product en dienst optimaal online zichtbaar is en de juiste impact maakt. Flexibel, met grip op marketinginspanningen en budget. Het groei gedreven bureau ontwikkelt onlinestrategieën en vertaalt deze naar doelgerichte crossplatform campagnes voor bedrijven met groeiplannen met behulp van slimme funnels met effectieve touchpoints, die klanten aantrekken, binden en behouden. Alles aan de hand van begrijpelijke data-rapportages en visualisaties van strategische kpi’s die optimaal bijdragen aan het groeiplan/businessplan.

Daar wordt toch iedereen blij van? Vandaar: Huray!

Let’s Grow!

Waar ligt jouw uitdaging? Onze specialisten adviseren graag hoe jij deze de baas wordt.

Ben jij klaar voor groei? Dan is Huray klaar voor jou.

Grab a Coffee - Huray