huray-watermark-gray
Jasper Kruiswijk
Jasper Kruiswijk

Growth Marketeer

Luister lekker (onder)weg: 6 marketing podcasts

Strandbedje check, oortjes in en ogen dicht. Het is heerlijk (en nodig!) om in de zomerperiode even uit te tunen van je marketingwerk. Maar je wilt ook klaarstaan voor de periode na de zomer. Huray helpt je ontspannen de zomer door, zonder te verslappen. Hieronder vind je de favoriete podcasts van onze merkstrategen en marketingspecialisten. Zo blijf jij geïnspireerd zonder de boog té strak te spannen in de zomer!

Business Wars – David Brown

Merkstrategie

Nike vs. Adidas, TikTok vs. Instagram en Starbucks vs Dunkin. Allemaal voorbeelden van de strijd tussen topmerken die worden blootgelegd in de “Business Wars” podcast. Op basis van interviews en storytelling onthult deze podcast de strategische zetten, het soms achterbakse gedrag en de overwinningen die het zakelijke landschap hebben gevormd. Enorm interessant om een kijkje te nemen in de (soms wat donkere) keuken van de grootste merken!

Marketing School – Eric Siu & Neil Patel

Digital Marketing

Elke dag duiken marketing goeroes Eric Siu en Neil Patel in een digitale marketing-onderwerp. In slechts 10 minuten praten ze je bij over nieuwe marketing tools, CRO-tactieken, SEO-trends en meer. Deze podcast is eigenlijk wel een must listen als je wilt leren van grootheden binnen marketing. Inmiddels hebben ze meer dan 2.400 afleveringen, dus jij komt de zomer wel door. 😉

Everyone Hates Marketers – Louis Grenier

Growth Marketing

Tsja, met zo’n titel grijp je meteen onze aandacht. Want jij weet net als wij: marketeers zijn eigenlijk super vervelend… behalve als je het goed doet! In zijn podcast gaat Louis Grenier in gesprek met interessante gasten of deelt zijn eigen marketingblik. Het uitgangspunt: growth marketing inzichten geven waarmee je groeit, zonder de b*llshit eromheen.

Neuromarketing & Gedragsbeïnvloeding – Unravel

Neuromarketing

Om de woensdag geeft Unravel een webinar, die zij omzetten in podcasts. Je hoeft geen neuromarketeer te zijn, maar neuromarketing wordt wél overal toegepast. De psychologie van luxe merken, nudging voor goede doelen en gedragsverandering beïnvloeden. Unravel deelt praktische inzichten en concrete voorbeelden, waardoor elk onderwerp behapbaar wordt behandeld!

Search Engine Journal Show – Search Engine Journal

Digital Marketing

De website van Search Engine Journal houdt marketeers up to date over heel veel verschillende online marketing gerelateerde onderwerpen. Je vindt er nieuws over SEO, SEA, Content en Social Ads. Met de podcast “Search Engine Journal Show” gaan zij in gesprek met interessante gastsprekers uit marketing industrie.

Social Media Marketing Podcast – Social Media Examiner

Social Media Marketing

Elke week interviewt Michael Stelzner toonaangevende marketingexperts uit meerdere sectoren en specialiteiten. Luister hoe succesvolle marketeers sociale media gebruiken, leer nieuwe strategieën en tactieken en krijg bruikbare tips om te groeien met jouw socials!

Nog meer zomerse marketinginspiratie?

Met de zomer voor de deur is het heel verstandig dat ook jij even uittuned. Maar misschien komt de zomer dit jaar voor jou wel te vroeg. Ben je op een missie om je deze zomer goed voor te bereiden op de ‘tweede helft’ van het jaar. En wil je daarom juist nu doorpakken.

Meld je aan voor de zomermailing van Huray en ontvang boordevol;

  • Inspiratie
  • Praktische tools
  • Waardevolle inzichten

Om deze zomer voldoende te ontspannen, maar niet verslappen.

Meld je hieronder aan!

Een zomer vol inspiratie

Ontspannen de zomer door, zonder te verslappen. Meld je aan voor de Huray zomermailing en ontvang zes weken lang wekelijks een mail boordevol inspiratie, praktische tools en waardevolle inzichten. Om deze zomer voldoende te ontspannen, maar niet te verslappen.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is je naam?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jasper Kruiswijk

Growth Marketeer
jasper@huray.nl

Ontvang onze groeitips

"*" geeft vereiste velden aan