MENU
SLUITEN
Huray up

Op zoek naar digitale groei? Let’s grab a coffee.

Bellen Mailen
Huray watermark
jasper kruiswijk Huray
Jasper Kruiswijk Growth Marketeer
maart 20, 2023

Huray duikt in de digitale wereld van AI tools

Dat het marketinglandschap continu verandert, dat is niets nieuws. Maar, de komst van ChatGPT in november ’22 heeft de wereld behoorlijk op zijn kunstmatige kop gezet. Tools ontwikkelen zich in razend tempo om ons heen. Reden genoeg om bij Huray intern het besluit te maken om de focus op AI te vergroten. Met Jurgen als nieuwe AI-operator en het team van specialisten eromheen, hebben wij vanaf nu een AI-focusteam.

AI marketing tools Huray

Een stroomversnelling aan AI-marketingtools

Met de komst van ChatGPT is de wereld van AI-tools in een stroomversnelling beland. Dagelijks worden er nieuwe marketingtools gelanceerd. Huidige tools komen dagelijks met updates, en de systemen achter de tools worden steeds slimmer.

Voor marketeers is nu het moment om in te springen en te leren van én over AI-hulpmiddelen. Of het nu gaat om een doelgroep onderzoek, advies over SEO-optimalisatie of inspiratie voor content creatie. Bij Huray gaan we onderzoeken wat wel werkt, wat niet werkt en vooral: hoe het onze opdrachtgevers verder helpt in de dagelijkse marketinguitdagingen.

 

Geen bedreiging, maar een kans

Vervangt AI onze banen? Nee! Wij zien AI als extra hulpmiddel om onze werkzaamheden te verbeteren. We doen inspiratie op die ons helpt onze expertise nog sterker te maken.

In de komende periode verdiepen we ons in het onderwerp. Met de aanstelling van AI-operator Jurgen houden we alle ontwikkelingen in de gaten. We testen de diverse AI-tools en inspireren de rest van het team hoe we de dagelijkse werkzaamheden nog beter in kunnen zetten.

We houden je natuurlijk graag op de hoogte van de laatste trends. Houd onze blog in de gaten. Ben je benieuwd hoe je AI kunt omarmen binnen jouw bedrijf? We denken graag met je mee!

 

jasper kruiswijk Huray
Jasper Kruiswijk Growth Marketeer jasper@huray.nl

Direct contact

"*" geeft vereiste velden aan

Vertel ons jouw uitdaging

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ChatGPT tips voor Marketing
ChatGPT als inspiratiebron voor jouw marketingsucces
januari 20, 2023 / 2 min read
big data expo huray
Huray for results en Data: De Big Data Expo
september 21, 2022 / 2 min read